Terug naar het overzicht

Breng Terberg Business Mobility een bezoek op Polyclose

15 januari 2020

 

Velen zakken dezer dagen af naar het Brusselse Autosalon, maar voor porfessionals uit de ramen-, deuren- en zonweringssectoren stond Polyclose in Gent al maanden met stip in de agenda. Op deze vakbeurs in Gent vindt u vandaag, morgen en overmorgen ook Terberg Business Mobility, samen met onze partners van Finnerup. Kom zeker eens langs op stand 4346.

Waarvoor staat de Polyclose vakbeurs?

Polyclose in de Gentse Flanders Expo brengt professionals samen uit de sectoren rond ramen, deuren, zonwering, gevel en toegangstechnieken. Het is hiermee vrij uniek en de belangrijkste beurs in dit vakgebied in de hele Benelux. 

Het ongeziene aanbod op de beursvloer vertelt bezoekers alles over wat open of dicht kan aan een gevel: denk aan rolluiken, ramen, garagepoorten, deuren, hekken of zonweringen. U krijgt er de nieuwste technologieën en laatste ontwikkelingen te zien.

Terberg Business Mobility en Finnerup slaan de handen in elkaar

Op deze topbeurs vinden natuurlijk ook installateur de juiste informatie. Zo kunt u op de stand van Terberg Business Mobility en Finnerup terecht voor meer details over uw nieuwe op maat uitgeruste bestelwagen. 

Wij leasen dus niet alleen uw bestelwagen, wij richten ze ook volledig in en stemmen ze af op uw noden en wensen. Denk aan ingebouwde opbergkasten, bakken, schoven, rekken, koffers en zoveel meer. Alles met aandacht voor gewicht, veiligheid en design. Zo houdt u uw bestelwagen netjes en vindt u uw materialen in een wip terug.

U vindt ons op stand 4346 op:

  • woensdag 15 januari tussen 09:30 en 18:30,
  • donderdag 16 januari tussen 09:30 en 20:00,
  • vrijdag 17 januari tussen 09:30 en 18:30.

Delen via